انباشت دارایی های مخاطره آمیز و ثابت بدون بازده در نظام بانکی کشور و از طرفی ساز و کار پیچیده و محدود تأمین مالی برای شرکت ها موجب شده است که توجه و اهتمام به انتشار اوراق (صکوک) دربازار سرمایه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد . از این رو ، صکوک یکی از ابزارهای جدید مالی است که در بازارهای مالی اسلامی کاربرد پیدا کرده است . از آنجائیکه روش تامین مالی رایج در نظام مالی سرمایهداری به دلیل وجود نرخ بهره ثابت در اقتصاد اسلامی نامشروع شناخته شده است ، استفاده از ابزارهایی نظیر اوراق قرضه مردود شمرده شده و صکوک به توان اوراق بهادار قابل انعطاف برای تأمین مالی بنگاههای اقتصادی ، جایگزین اوراق قرضه گردیده است . با توجه به استقبال کشورهای اسلامی و همچنین نیاز شرکتهای اسلامی فعال در ممالک غیر اسلامی رشد چشمگیری در استفاده از صکوک انجام یافته است . در این مقاله که به روش تحلیلی – توصیفی تهیه شده است ابتدا صکوک و ساختارهای حقوقی آن معرفی شده سپس به تبیین مفهوم ، جایگاه و مدل های عملیاتی صکوک اجاره پرداخته شده است .
یاسمن, رسول, جلیلی, بهمن, میرعلی پور, سیدحسن. (1398). صکوک اجاره و بررسی ابعاد حقوقی آن منطبق بر نظام بانکداری ایران. پژوهش های کاربردی بانک و بیمه, 1(2), 60-79.
MLA
رسول یاسمن; بهمن جلیلی; سیدحسن میرعلی پور. "صکوک اجاره و بررسی ابعاد حقوقی آن منطبق بر نظام بانکداری ایران". پژوهش های کاربردی بانک و بیمه, 1, 2, 1398, 60-79.
HARVARD
یاسمن, رسول, جلیلی, بهمن, میرعلی پور, سیدحسن. (1398). 'صکوک اجاره و بررسی ابعاد حقوقی آن منطبق بر نظام بانکداری ایران', پژوهش های کاربردی بانک و بیمه, 1(2), pp. 60-79.
VANCOUVER
یاسمن, رسول, جلیلی, بهمن, میرعلی پور, سیدحسن. صکوک اجاره و بررسی ابعاد حقوقی آن منطبق بر نظام بانکداری ایران. پژوهش های کاربردی بانک و بیمه, 1398; 1(2): 60-79.